Jiro -pentu Kissankulman Hattulan sijaiskodista Katajankulmalta

Tammikuun tarjouskampanja kodittomien kissojen hyväksi

 Kun tuot keräykseen kissanruokaa tai jotain itsellesi tarpeetonta mutta löytökissojen auttamisessa tarpeellista (kts. esimerkkilista alta) niin saat 5% alennusta laskusi loppusummasta (normaalihintaiset palvelut ja tuote-ostot)

Kerätyt tarvikkeet lahjoitetaan Kissankulma ry:n toimipisteisiin tarpeidensa mukaan.

HUOM! En kerää rahaa

Näitä tarvitaan:

💔Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat (reiät ei haittaa)

💔Froteepyyhkeet, myös isot 

💔Kissanruoka (varsinkin märkäruoka ja penturuoka) 

💔Pesuaineet (siivous)

💔Matolääkkeet (Axilur)

💔Vanutäytteiset tyynyt

Kissankulmalla myös askarrellaan myytäväksi kaikenlaisia tuotteita (mm. kissanleluja), joten sinne kelpaavat myös puuvilla- ja farkkukankaat (esim. vanhat farkut erittäin sopivia), pestyt vanutäytteiset tyynyt pehmoeläinten täytteeksi, ompelulangat, nepparit, vetoketjut, villa- ja sekoitelangat ym. askartelumateriaali.

Tämäkin kissojen kovaakin käsittelyä kestävä ja suosittu pehmorotta on valmistettu Kissankulmalla kierrätysmateriaaleista: vanhoista farkuista ja tyynyntäytteestä.  Rottia myydään kodittomien kissojen hyväksi 💔

Jos sinulla on luonnolliset harmaat hiukset etkä halua värjätä niitä mutta kaipaat kuitenkin jotain piristystä, kiiltoa, ryhdistystä tai raikastusta ja keltaisuuden poistoa. Kokeile nyt uutta True Grey -käsittelyä joka ei jätä tyvikasvua mutta tekee harmaat hiuksen elävämmän näköiseksi hoitaen niitä.

Nyt  True Grey sävytys leikkauksen yhteydessä 15e.

Tule kokeilemaan!