Jiro-pentu Kissankulman ensikodista Hattulasta

Tammikuussa-22 järjestin keräyskamppanjan kodittomien kissojen hyväksi.

Keräys sai erittäin hyvän vastaanoton asikkaideni keskuudessa ja moni toivoi että saisi jatkossakin tuoda tavaraa kissoille. Niinpä sovimmekin Kissankulma ryn kanssa että Hiusstudio Tia on jatkossa yksi Kissankulma ry:n virallisista keräyspisteistä. 

Voit tuoda tavaraa milloin vain liikkeen aukioloaikoina.  Lauantaisin ja kello 17 jälkeen tehtävät tuonnit kannattaa varmistaa etukäteen.

Näitä tarvitaan:

💔Froteepyyhkeet, myös isot 

💔Kissanruoka (varsinkin märkäruoka ja penturuoka)

 💔Vanutäytteiset tyynyt

💔 Lakanat, tyynyliinat (reiät ei haittaa)

💔Pesuaineet (siivous)

💔Matolääkkeet (Axilur)

💔Kuljetuskopat kissoille

Kissankulmalla myös askarrellaan myytäväksi kaikenlaisia tuotteita (mm. kissanleluja), joten sinne kelpaavat myös puuvilla- ja farkkukankaat (esim. vanhat farkut erittäin sopivia), pestyt vanutäytteiset tyynyt pehmoeläinten täytteeksi, ompelulangat, nepparit, vetoketjut, villa- ja sekoitelangat ym. askartelumateriaali.

  • Tammikuun keräykseen saatiin niin paljon tavaraa että niitä luovutettiin kolmessa eri erässä. Kiitokset kaikille lahjoittajille!
    (Klikkaamalla kuvaa näet sen kokonaan)

  • Helmikuussa annettiin eteenpäin pari erää tavaroita. Kiitokset lahjoittajille :)

Tämäkin kissojen kovaakin käsittelyä kestävä ja suosittu pehmorotta on valmistettu Kissankulmalla kierrätysmateriaaleista: vanhoista farkuista ja tyynyntäytteestä.  Rottia myydään kodittomien kissojen hyväksi 💔

Kissankulman tuotteita voi ostaa myös netistä: Kissankulman kauppapaikka